tisdag 16 juli 2013

S-E-M-E-S-T-E-R

Nu är det semester!!! Så skönt!
Nu har vi 4 goa veckor framför oss och vi ska njuta!
I helgen blev nästan trädgårdsprojektet klart, vi fattas några brädor ( som vi fixar till senare ) men annars är vi i princip klara. Det blev jätte fint och vi är super nöjda. Stefan ( barnens farfar ) är en pärla och jätte duktig. Tack,tack,tack! Han jobbade hela förra veckan och i lördags eftermiddag så blev vi klara. Det blev också en stund bus med farmor i lördags.
Har lite små ideér nu att pyssla med på vårt trädäck, fick liksom lite blodad tand av att se Stefan borra, såga och få ihop något snyggt....ja, vi får se om min plan i huvudet blir lika snyggt i verkligheten när jag har borrat färdigt. :-)
Igår blev det en runda på stan ( Malmö ) för att fixa diverse inhandlingar, hårklippning och god lunch.
Tilde gjorde även ett nytt framsteg i sin utveckling. Numera går hon längs möbler och promenerar gärna med sin gåvagn. Hon skrattar samtidigt som hon stapplar fram, hon tycker det är så roligt och vi alla hejar fram henne. Härligt att se!
Idag har vi varit och "turat" Helsingborg-Helsingör. Åkt båt hela eftermiddagen och Theo tyckte det var jätte spännande. :-) Klockan blev mycket annars hade vi tänkt att ta och besöka Tropikariet men det får bli en annan gång. På hemvägen åkte vi in till Råå och tog en glass.
Nu blir det film mys i soffan med filmen Limitless, vi har sett filmen innan och den är bra. Ett litet tips! :-)






















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar