måndag 1 juli 2013

Trädgårdsprojekt

Det börjar inte så bra för oss på vår första sommarlovs vecka. Både Theo och Tilde är förkylda. Tilde vaknar stup i kvarten och har små feber.Theo fick krupp i helgen. Det är tredje gången som han får det och det är i samband med att han har en infektion i kroppen. Så synd om honom, han blir så rädd men vi är inte lika rädda längre. Kommer ihåg hans första krupp anfall, åh det var hemskt och så obehagligt. Vi ringde 112 och frågade vad vi skulle göra. Stackars Theo han var helt skräckslagen och hade panik, fick ingen luft. Usch ja, mycket ska man vara med om.
Så vi tar det i lite lugnare tempo här hemma. Idag har vi varit på byns bibliotek och lånat lite böcker. Theos val blev en fakta bok om krokodiler och en om dinosaurier. :-)
Vi har påbörjat ett nytt trädgårdsprojekt, vi har tagit bort all vår sten på baksidan av huset och grävt upp en bit gräsmatta och lyft upp Theos sandlåda. Det ska byggas ett trädäck med ett litet plank. Och Stefan ( barnens farfar ) är här och hjälper oss och är projektledaren. Han var här hela helgen och jobbade i ösregnet tillsammans med Björn. Dem har kommit en bra bit, allt grävande är klart nu och nästa steg är att få regelverket på plats. :-) Spännande värre!! :-)







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar