söndag 11 augusti 2013

40-års kalas

Då var det dags för Mattias ( Björns bror ) att fylla 40 år och det firade vi i lördags ( igår ) hemma hos Elisabeth och Stefan.

Vi fick lite bubbel och jordgubbar som välkomstdrink och vädret var med oss.










Vi fick en jätte god meny som Mattias hade beställt. Och det blev gratinerad hummer till förrätt ( mums! ), till huvudrätt blev det helgrillad fläskfilé med hasselbackspotatis och två goda såser till. Den ena var med chili och mango och den andra en aioli med riven parmesanost i. Till det serverades även en god sallad.
Här står grill maestro:

Till efterrätt hade Malin gjort en hallon och lime cheesecake som var super-duper god!
Vi var mycket mätta efter all denna goda mat. Barnen fick ny energi och lekte och busade.





Städning i köket och "hurre vattnet" ( kaffe ) på gång, sedan var det dags för en liten tävling som Mattias hade anordnat. Frågetävling i form av ett korsord. :-) Och JA, Björn och jag delade första plats med Elisabeth och Annika och då kan man kanske se så här nöjd och glad ut. :-)
Födelsedagsbarnet hade dock glömt vinnarpriset men lovade att skicka det i posten Hmhmhm.....ja, vi väntar med spänning vad det kan vara för något! :-)
Jätte trevlig kväll och god mat. Theo lyckades vara uppe hela kvällen, han somnade direkt i bilen innan vi kom ut på dem stora vägarna. Kämpe minst sagt.
Men stort tack till Mattias, Stefan, Elisabeth och Malin för denna afton!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar