söndag 18 augusti 2013

La fête eller så kan man också skriva Helgen....

Nu har slö veckan gått. Björn började jobba i måndags och vi andra har mest försökt att komma på banan igen.
I måndags hade vi Mattias ( Björns bror ) här på middag, trevligt att få träffas en liten stund till innan han skulle åka hem till sin familj i Stockholm.
Sedan har det ju inte varit något direkt badväder precis. Det har ju varit blandat med åska och en massa regn. Så vi har spelat spel här hemma, ritat, målat i målarböcker, lekt med lego och lekt med Theos kompisar.
I fredags blev det fredagsmys. Vi får ju komma igång med våra mysiga fredagar nu igen när det har varit fredag- hela- veckan lång på semestern. Hahaha...Ändå skönt att få komma tillbaka till alla rutiner igen. Man mår bäst av det. Det svåra blir nu till nästa vecka att få alla att lägga sig i tid och gå upp mycket tidigare än vad vi har gjort nu. Phuuuu....För ni kan tro att Theo läääängtar till han ska få börja på dagis igen och träffa ALLA sina kompisar. Han har hjälpt till att ta fram kläder och extra kläder att stoppa ner i dagisväskan och skor och keps är noga utvalt. Så imorgon smäller det, here we come dagis! :-)
Men tillbaka till La fête = om det nu heter så på franska, vad vet jag, igår ( lördag ) var vi bjudna till Malin ( Björns syster ) på lite födelsedagsfika. Hon har fyllt 28 år, herregud Malin, du börjar komma ifatt oss nu! :-)

Det blev riktigt fint väder på eftermiddagen så vi gick ner till en rolig lekplats och barnen fick lekt av sig lite och kanske vi också, linbane-race blev det allt. Haha
Tack för en fin lördag Malin!
Idag, söndag, har vi firat någon annan. Det har firats 40-årig bröllopsdag. Vi åt en fantastisk trevlig brunch buffe i ett skönt eftermiddagsväder i Mossby.
Jätte mysig miljö och fina detaljer.








 Vi med massa mat i munnen!!



Stor gräsmatta för barnen att springa på och runt om knuten fann vi hästar som blev ompysslade av sina ägare som just hade tagit en ridtur på åkrarna. Så efter "bensträckningen" fanns det plats för dessert och kaffe. Vi bestämde oss för att ta det inomhus då regnet kom och hälsade på en liten stund.
Det fanns många goda grejor på det dessertbordet, någon tog creme brulee, andra tog chokladtårta, morotskaka, pannacotta. :-)


Pratkvarnen Theo snick-snackade med oss efter han tagit desserten långt innan oss andra. :-) Tilde gillade sin skål med melonbitar. Och Theo fick också plats med lite melonbitar när han hade suttit ett tag.



Fina mamma och fina pappa, GRATTIS till er och till er stora kärlek för varandra.....


...och tack för en jätte trevlig söndag!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar