fredag 26 oktober 2012

Jaaaa fredag!!!

Då var det fredag och det innebär en härlig skön helg! :-)
Det har varit mat shopping för helgen och bus och lek idag. I posten idag fick Theo ett paket av sin farmor och farfar och det var en lösnäsa ( en riktigt äcklig häxnäsa ) :-) och ett par STORA lösöron, så gissa om vi gick igång på dem här hemma!! Theo blev först sketande skraj ( haha ) och gömde sig under bordet sedan ville han förstås prova och skrämma mig. Kittlande läskigt!!
Pumporna är snart klara och tanken är att ge plats till dem utanför dörren så små läskiga spöken eller häxor kan komma och knacka på dörren. För ni kan tro att jag är beredd ( inte minst nu när vi har fått lite rekvisita, tack Elisabeth och Stefan ) och är de läskigare än mig så har jag bunkrat upp med godis till dem.:-) Förra året vid denna tiden så blev Theo jätte rädd för barnen som kom och knackade på dörren och var utklädda i Scream masker och allt möjligt, undra om han är lite tuffare i år?? Om han blev rädd för sin mamma idag så har jag svårt för att tro det. :-)
Fredags drinkarna har varit på plats och det blev en lite rödare drink denna gången som var läskande god och till det provade vi nya chips från Estrella Hot chili & sourcream. Mycket goda och en väldig hetta som gör att man bara vill ha fler.......
X-factor/Skalvan är på och mys i soffan med ljus och goda saker på bordet. Nu kickar vi igång helgen....... :-)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar