måndag 17 december 2012

Hemskt virus har varit och knackat på dörren

I fredags var det mer festligheter. Jag var på julfest med jobbet och det var en trevlig tillställning. Glada människor med en bra show och dans på det. :-)
I lördags blev det inte många timmars sömn, men på dagen var vi iväg och köpte gran och inte vilken gran som helst. Det blev den bästa vi har haft, jämn, tät och inte så hög. Perfekt! Vi kunde inte klä granen då den behövde torka för vädret har skiftat till tö istället för snö. Men julduk, tomtar och bock kom fram. :-)
På kvällen hade vi ett litet mindre julbord då Björn inte ska iväg i år på några julbord så det blev ett litet. Det var tredje gången som jag åt julmat på en vecka.



Sedan på natten kom det hemska viruset och hälsade på i lille Theos mage. Så vi hade och göra hela natten med att skura, sätta igång tvättmaskin, ta hand om en liten rädd pojke, bädda nytt på madrass och sova uselt.
Söndagen blev inte rolig alls, Theo var helt sänkt och vi fick i honom lite vatten och avslagen cola. Vi skulle hälsat på Annika ( Björns moster ) men det fick vi blåsa av.
Idag har vi tagit det lugnt och Theo har varit piggare och kunnat få i sig lite mat. Vi fick klä granen idag och några julklappar har slagits in nu ikväll. Två tomtar har fått bli gran och julklapps passare, så nu står de under granen och ser glada ut ( tror jag, man ser inte munnen för allt skägg ).




Adventskalendern börjar sina med paket och någon nyfiken liten kille har varit framme och smyg öppnat paket nr 18 ,ser jag. :-)
Ja, denna helgen har varit mindre rolig. :-(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar