söndag 23 december 2012

Lillejulafton

Så har det blivit Lillejulafton och vi har förberett mat och annat för den stora dagen imorgon , Julafton.
Paketkalendern är tömd och ett fel som jag har gjort är att slå in små godis paket varje fredag,lördag och söndagar. En klubba, tablettask eller något annat litet och jag kan säga att allt godis ligger i skåpet. Det är mycket prat om godis men när det väl kommer fram så är det inget intressant och det är mycket bra, tycker vi. Jag tror om jag nu hade kunnat så hade en clementin eller ett päron varit mer uppskattat. Haha Idag fick Theo i alla fall sista lilla Haribo påsen med små nallebjörnar i och innan han öppnade paketet så sa han:
-Tänk om det är godis igen.?
- Vad händer om det är godis i paketet då? , säger jag
- Då blir jag super arg. :-)
Och när han öppnade paketet så tittde han på mig och sa:
- Hur mycket godis ska jag ha i egentligen?? , med ett leende.
Så det har inte varit en "hit" med att få äta lite godis varje fredag-söndag. Pyssel och små saker är roligare att få.
Och grötskålen har vi ställt ut med en lykta så tomten hittar skålen i natt, julstrumporna är nu "laddade" med ett paket till dem var.
Och senare ikväll väntas soffan med lite TV tittande.
Det här är också sista inlägget som jag skriver. Vi ska ha ledighet i vår familj och fira in det nya året som kommer att bjuda på nya utmaningar för oss alla och jag vill gärna lägga fokus på det och avrundar då med ett sista inlägg.
Det har varit kul att prova på att blogga och det har varat nu lite över ett år och jag har fått skriva om vår vardag och om vår familj. Kommer bli kul att titta tillbaka och inte minst för Theo och Tilde.
Alla har vi olika vardagar, intressen, värderingar och prioteringar och att få kika in hos någon annan familj och titta och läsa kan vara spännande och ibland inte. Haha
Men jag vill avsluta med att önska er alla en riktigt God Jul och Ett Gott nytt år och ta hand om varandra och kramas ofta för det gör gott för själen. :-)
Så stor KRAM från oss och vi hörs och ses snart!





  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar