lördag 10 november 2012

Fredags disco

Igår var det full fart! Körde Björn till jobbet då han skulle iväg med några vänner på after work och sedan gick turen vidare i stan och jag fick handlat lite presenter och annat kul. :-)
Efter dagis blev det lite helgmys handling och jag hade lovat Theo att vi skulle ha fredags disco här hemma. Det blev stor förberedelse med att fixa till kiosken, alla godsaker som skulle säljas, fram med kassa apparaten, fick klippt till sugrören, kiosk affisch skulle upp, belysning är viktigt och framför allt musiken. Det var ett seriöst gäng här hemma. :-)
Så det blev kiosk mat-tema, hemmagjorda hamburgare. Sedan drog festen igång. Var kul att många av Theos vänner kunde komma. Det fullkomligt vimmlade dinosaurier överallt. På dansgolv, dansade på bordet men framför allt hängdes det mest i kiosken ( det måste vara en kill-grej, hänga i kiosken i stället för att bjuda upp tjejerna haha )
Men med rätt låt val som Ice ice bäby ( som Theo sjunger ), Nosa nosa asi voce me mata, gangnam style, händerna upp i luften och Don´t worry child sedan var det drag här hemma. Tilde satt på dansgolvet och flaxade, Theo har sin dansstil lite som breakdance på golvet blandat med att springa runt runt runt. Björn har dock lärt honom någon konstig "mupp-dans" som att hålla händerna i midjan och hoppa lite åt sidorna , trodde först det var någon MC Hammer dans men det var det inte. :-)
Theo dansade så mycket att han blev yr i huvudet och flög in i kiosken och fick en smäll på örat när han trillade på kiosk pallen. Där dog stämningen och isbitar togs fram från frysen och sattes mot det röda örat och krokodil tårar torkades. Pyjamas dags och ett film avsnitt i soffan som nervarvning, god natt saga med båda barnen ( Tilde försökte plocka Theos napp hela tiden och skulle dra i Theos pyjamas så Theo hade bry med att säga till sin lillasyster att sluta ) Haha men sedan hördes inte ett ljud från båda rummen och jag tassade ner och fick se Skavlan, X-Factor och ett parti Yatzy spel med Jannie. :-) Bra start på helgen!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar