måndag 26 november 2012

Julstämning

I lördags när vi var i stan så gick vi förbi tomten som satt på en stor stol och där barnen kunde gå fram och berätta vad dem önskade sig. Tomten skrev ner barnens önskningar i en stor bok. Theo vågade inte riktigt först att gå upp till honom men när vi skulle hem så gick vi förbi tomten igen och med mod gick Theo upp och berättade vad han hette, hur gammal han var och vad han önskade sig. Sedan bjöd Tomten på en pepparkaka som Theo tog emot och tackade för sig. :-) haha
Idag har vi stannat hemma ( var ju fest igår ), så det passade bra att åka till Vellingeblomman och få julstämning. Där finns allt och det är kul att gå runt i tomtebyn och kika på alla söta tomtar som bakar pepparkakor, gör leksaker, åker på isen och mycket mer. Tilde satt och tittade på alla ljus och tomtar som rörde på sig och jag undrade vad hon tänkte.
Nu har vi sett alla tänkbara jul figurer och pynt så nu längtar vi till första advent så vi kan tända första ljuset för det är då den låååååånga väntan till julafton börjar. :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar