torsdag 15 november 2012

Skojigheter

Oj vilken dag det var igår!!!
Jag tog Theo ledigt från dagis och vi hade en skön förmiddag. Efter lunch och efter Tildes vila så hade jag bestämt träff med min vän Carolina och hennes pojkar Hugo och lille Simon på Malmö museet. Det var dags att leka sjörövare!
Hugo ( 5 år ) och Theo fann varandra snabbt och klättrade, sprang och åkte kana, två andra pojkar blev också sugna på att vara med så det blev extra roligt! :-) Killarna hade knappt tid att äta sitt mellanmål som vi hade med oss. Det blev en tugga här och släckte törsten med några klunkar där. De hade så kul att deras kinder var alldeles röda och håret var blött. Härligt att se! Vi gick och tittade lite på de olika bilarna också. Man kunde provköra och klättra in i olika modeller. En gammal brandbil var populär att sitta på. :-) Jag försökte ta några bilder men det var helt omöjligt då de inte kunde stå stilla i många sekunder. Haha
När det blev kväll så var det dags att åka hem och Theo slocknade i bilen och somnade djupt. :-)
Björn hade lagat god middag till oss när vi kom hem och vi skålade med gott glas rödvin då Björn har skrivit på för ett nytt jobb. Han har inte letat nytt jobb och trivs där han är idag men för 3 månader sedan ringde en headhunting firma honom om en tjänst som kanske skulle passa Björn och efter att ha gått på en intervju så visade det sig att Björn och företaget var intresserade av varandra. :-) Så den 1 februari börjar Björn på sitt nya jobb som Informations säkerhets specialist på Tetra pak.
Kvällen blev inte sämre då fotbolls matchen var igång på TV och 4 fantastiska mål gjordes av kungen själv, ZLATAN! Herregud vilken kille!!
Julkalendrarna har kommit till vårt hus. Min syster och mina föräldrar har varit och handlat. Linda kom med en spiderman kalender och mamma och pappa kom med årets julkalender och Tilde fick sin lilla kalender. En liten bok med roliga bilder.
Min pappa har varit i farten och kokat lingonsylt. TACK allihop! :-)
Det var en skojig dag igår!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar