fredag 2 november 2012

Extra mysig fredag

Det har blivit fredag igen!! Veckorna rusar iväg och idag är det extra mysigt för Björn slutar tidigare från sitt arbete och då känns helgen extra lång när man kan börja fira helgen redan i eftermiddag.
Björn ska hämta Theo på dagis och det ser Theo framemot. Det blir nog rundvisining på dagis. :-)
Vi kommer få hem en liten apa idag som ska fira helgen med oss, han heter Ballowits och bor på dagis men brukar vilja komma hem till barnen och se hur dem bor och vad dem gör. Så idag ville Ballowits komma hem till oss och det passade oss utmärkt, han är så välkommen.
Igår kom barnens morfar på snabb besök. Det var dagen då fiskbilen står på torget och morfar Lars var sugen på att titta på utbudet som tydligen blev en lyckad färd då det blev färska räkor till förrätt och pigvar till huvudrätt. Hur smakade det då? Jo enligt sms svar igår kväll så var det jättefina salta räkor och fantastisk pigvar. Låter kanon i mina öron och då får det kanske bli en vända till fiskbilen i nästa vecka och testa deras fiskar och skaldjur.
Vi tog en snabb fika , pappa hade med sig goda wienerbröd som vi mumsade i oss och sedan hämtade vi lillfisen Theo som blev jätte överraskad. :-)
Theos nya tavlor med temat halloween blev inte så färgglada men det här är hallowwen för Theo. monster och spöke.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar