söndag 25 november 2012

Kalasigheter

Lördags var det mys hela förmiddagen. Det brottades i sängen och åt god frukost. Sedan var det dags för en runda i stan och fixa vinterskor till Theo. Check!
På eftermiddagen lagade vi till revben med honung och ingefära, kokt potatis, sås, sallad och rödkål. Åh vad gott det var och ett tag sedan vi hade det.
Theo ville gärna sova i sitt tält på natten så vi tog in tältet i hans rum och bäddade mysigt med massa kuddar och alla hans djur och en ficklampa. Vi läste god natt saga och myste en stund sedan ville han somna själv. Vi tänkte att det aldrig kommer att gå men jodå, han sov ända till kl: 08:00 imorse. Klockan 02:30 gick jag in och kollade honom och kände så han inte var kall men han sov tungt och hade det jätte mysigt. :-) Spännande värre att sova i tält!
Idag, söndag har vi varit på kalas. Barnens farmor ( Elisabeth ) har fyllt år och hade kalas idag. Vi fick god fisksoppa med saffran och surdegsbröd och en fisksoppa utan saffran till Theo och Tilde. Tilde tyckte det var super gott och Theo hade inte tid att äta som vanligt när han är borta ( så mycket roligt och han har varit förväntansfull hela dagen så han har gjort sina föräldrar tokiga här hemma innan ). :-)
Till efterrätt blev det urgröpta ananas halvor med ananas bitar och olika bär sorter med lösvispad grädde. Jätte gott!!
Barnen har lekt och haft roligt. Tilde har kämpat med att vara vaken nästan hela tiden och varit jätte glad. :-)
Tack Elisabeth och Stefan för ett trevligt och gott kalas.
Nu har vi packat upp alla saker och sett ett avsnitt av Solsidan och film är på.
Ny vecka är på gång och nu börjar det klia i fingrarna att få upp lite julmys här.
Det har varit en bra helg! :-)









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar